Petak 18.05.2018.
05:00
Z. Vicelarević - Vesti

Puna sala u Darmštatu

Z. Vicelarević
Veselo: Svi su bili dobro raspoloženi

Mladi folkloraši su se predstavili sa nekoliko spletova igara i potpuno zaslužili gromoglasni aplauz koji su dobili. Posle njih binu je preuzeo poznati muzički trio, Branka Kesić, Neđo Bobar i Dragan Kovačević, pa je zabavni deo mogao da počne.

Slobo Radulović, predsednik Serbie kaže da je ovo nastavak redovnih aktivnosti koje klub organizuje u prvoj polovini godine.

- Zadovoljni smo posetom s obzirom na to da je na Majskim zabavama prethodnih godina bilo manje ljudi. Ove godine imamo prepunu salu gostiju i vraćeno je poverenje naših sugrađana. Posle ove zabave preostaje nam još jedan izlazak na roštiljanje koje u poslednje vreme ima sve više poklonika - navodi Radulović.

Z. Vicelarević
Porodica Horaković

Porodica Horaković je došla kompletna - mama Snežana, tata Nebojša, ćerka Silvija i sinovi Jovan i Stefan.

- Lepo je večeras. Puno je ljudi. Folklor je bio izvanredan, ne samo zbog toga što naša dva sina igraju nego su stvarno bili super. Muzika je takođe vrlo dobra i znaju kako da oraspolože publiku - kaže Snežana.

Z. Vicelarević
Slavljenica Draga seče rođendansku tortu

Ponosna na godine

Draga Nedeljković iz Drajajh-Šprendlingena je slavila i rođendan.
- Sa kumovima i velikim društvom sam došla da proslavimo moj 56. rođendan. Ne krijem godine jer sam ponosna na svaku koju sam doživela. Odlučila sam se da ovde proslavim jer su članovi Serbie veseli, uvek dobro raspoloženi i sa njima je lepo slaviti - kaže nam vidno raspoložena slavljenica Draga. 

2020 © - Vesti online