Ponedeljak 14.05.2018.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: S. Princip

Pomoć stigla na sve adrese

S. Princip
Ne posustaje u dobročinstvima: Rajka Tarlać

Reč je o 300 dolara, koje je Rajka zajedno sa prijateljem Ljubom, kao stipendiju za maj i jun ove godine, namenila maloj Milici Đorđević iz Prizrena, kao i još 200 dolara za mnogočlanu porodicu Golubović iz Popovca kod Paraćina koje su poslali: Rada Marković, Dragica Petrović, Veljko Prodanović i Rajka Tarlać. Zahvaljujući pomoći tih humanih ljudi, mala Milica i njena majka Evica će bez briga i strepnje dočekati i kraj školske godine.

- Do neba se zahvaljujemo gospođi Rajki i Ljubu za svaku Miličinu stipendiju. Neka ih dobro zdravlje i sreća prate na svakom koraku - poručile su majka i ćerka iz Prizrena.

Dok su Golubovići odahnuli od problema u kome su se našli, a to je kako da sinovima maturantima obezbede garderobu za najsvečaniju noć.

- Želimo im dobro zdravlje i svaku blagodat. Mnogo nam znači podrška u ovoj našoj svakodnevnoj borbi. Nikola i Nemanja se posebno zahvaljuju, jer će i oni moći da idu na matursko veče. Budući da im je matura 31. maja, poslaćemo i njihove fotografije kao mali znak pažnje, jer da nije bilo ove pomoći, ne bismo mogli da im pružimo da to veče proslave sa vršnjacima - kazala je majka Vesna koja sa suprugom Goranom, oboje nezaposleni, pod tuđim krovom podižu devetoro dece.

Žive od socijalne pomoći i od onoga što uspeju da zarade u nadnici.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online