Ponedeljak 14.05.2018.
18:18
E. V.

Misteriozna smrt loto dobitnika

pixabay
Fahrudin Hamzić nedavno je osovojio osam miliona i 400.000 kruna na lotou

Kako je ispričao za medije u BiH, iza svega bi mogla stajati njegova nevenčana supruga Ema, koja ga nije obavestila o iznenadnoj očevoj smrti.

- Otac je duže vreme živeo u Norveškoj. Činjenica, imao je nekih problema s kostima, zbog čega je pio lekove. Međutim, odjednom dobijam informaciju, i to preko Fejsbuka, od rođake kojoj se javila njegova nevenčana supruga da je umro od infarkta - navodi Hamzić.

Pošto je saznao za očevu smrt, bezuspešno je pokušao da stupi u kontakt sa njegovom nevenčanom suprugom da bi saznao datum sahrane.

- Kontaktirao sam s njom, međutim, ništa mi nije želela reći - govori Hamzić.

Posebnu sumnju na priču o smrti oca Fahrudina, koji je kasnije ime promenio u Filip Antonio Vestol, daje činjenica da je dobio na lotou osam miliona i 400.000 kruna, što je nešto više od 1.700.000 KM, a, osim toga, imao je još imovine. Od trenutka dobitka na lotou, prekinuo je svaki kontakt s njim.

Nevenčana očeva supruga, tvrdi Hamzić, posle toga je koristila očev Fejsbuk.

- Rekla je da loše utičemo na njega i da ćemo zbog toga prekinuti kontakt. Osim toga, zbog načina na koji nam je saopšteno da je umro, ali i zato što se krije datum sahrane i još dosta detalja, moja porodica i ja sumnjamo da je ubijen, odnosno otrovan! Tražili bismo obdukciju, ali svi kontakti su nam onemogućeni - objasnio je Hamzić za medije.

Takođe, sin ne krije da sa ocem nije imao preterano dobar odnos, ali da su bili u redovnom kontaktu. Kod njega je, o čemu svedoče fotografije, bio 2014. godine, a godinu kasnije otac je njemu dolazio u BiH.

Šta je sa testamentom

Hamzić kaže kako veruje da je njegov otac možda ostavio i testament, a koji bi otkrio mnogo detalja.
- Mislim da je mogao ostaviti testament u kojem bismo saznali dosta stvari. Međutim, sve i ako ga je ostavio, mi ne možemo doći do njega. Ta žena s kojom je živeo mogla ga je i uništiti - smatra Hamzić, koji dodaje i da je nevenčana očeva supruga ispričala kako će ga kremirati, što može sprečiti da se kasnije možda dokažu neke sumnje.

 

 

2024 © - Vesti online