Ponedeljak 14.05.2018.
12:55
blic.rs, Vestionline

"Uživaš li da uzimaš oženjene muškarce?" (VIDEO)

instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani glavna tema "Zadruge"

- Kako možeš da porediš da si nešto gradila osam meseci naspram braka i crkvenog venčanja koje je Kija imala sa Slobodanom? I pet godina. Da li uživaš što uzimaš muškarce oženjene ili zauzete? - bila je bez dlake na jeziku Jelena Krunić.

Luna je odmah ustala i u šoku rekla da je primetila da se Jelena Krunić mnogo promenila otkad je napustila najgledaniji rijaliti program, "Zadrugu", kao i da njih dve nikada pod krovom Bele kuće nisu imale probleme u komunikaciji.

- Ona je mene i podržavala. Govorila da ga čuvam, da se ne svađam sa njim, da ne odustajem od njega. Ne mogu da poredim, ja sam prva koja govori da ne može da se poredi. Meni je ovo jedina ljubav koju sam imala u životu, ovo ostalo ne može da se poredi. Za mene je Sloba nešto posebno bio i ostalo. Smatram da je jako dobar čovek i zato me boli sve ovo što se ovako desilo - pričala je Luna.

Kratak komentar imao je i Slobodan Radanović, koji je rekao da od Jelene Krunić može svašta da očekuje i da ga nije iznenadilo pitanje koje je dobila Luna Đogani.

2024 © - Vesti online