Nedelja 13.05.2018.
22:01
Vestionline, mozzartsport.com

Skandal u Subotici: Sudija Obradović uništio Nišlije!

M. Todorović
Pakao u Subotici: Fudbaleri Radničkog u meču sa Partizanom

Trebalo je da ovu utakmicu sudi Milorad Mažić, ali je odluka u poslednji čas promenjena. Šta je želeo Srđan Obradović da nam demonstira svojim suđenjem ostaće tajna, ali bolje jke da se sami uverite u njegovu arbitražu. Čovek je u 49. minutu pokazao direktan crveni karton Pavkovu, a zatim je dosudio i dva jedanasterca za Subotičane! 

S druge strane, Borac je odavno u nižem rangu, a drugog putnika za Prvu ligu Srbije dobićemo u poslednjem kolu plej-auta! Rad je preživeo mali gradski derbi protiv Zemuna, ali su Javor i Bačka zabeležili očekivane trijumfe i podigli temperaturu do tačke ključanja.

Veliki meč gledaćemo u Ivanjici. Tamo će, vrlo verovatno, Javoru biti potreban trijumf nad Radom kako bi sačuvao superligaški status... Sve to uz pretpostavku da će Bačka biti sigurna protiv odavno prežaljenog Borca. Vrlo stresno popodne imali su navijači Rada. Zemun je bio rasterećen, ali je došao na Banjicu da igra fudbal. Poveli su gosti preko Podunaca... Imao je Rad inicijativu, ali do izjednačenja došao je tek u 43.minutu. Preko najboljeg igrača Lutovca.

Imao je domaćin igrača manje... Činilo se posle pogotka Veljka Simića da Radu nema spasa. Međutim, minut je bio potreban Njegošu Petroviću da preokrene rezultat. Do izjednačenja domaćin je stigao iz penala u 61.minutu, a samo minut kasnije Petrović je razveselio Junajted Forse. Bačka je prilično lako slavila u Lučanima (3:1). Gosti su za dva minuta preko Trifunovića i Luke Lukovića došli do dva gola prednosti. Za takav poduhvat ima bilo potrebno dva minuta. Sve posle toga bilo je rutinsko odrađivanje posla.

Javor će imati težak posao u poslednjem kolu protiv Rada. Moraće Ivanjičani da trijumuju bez obzira na pobedu u Šapcu. Čuvar Javora bio je Mrkajić, strelac dva gola. On je pogađao u 17. i 53.minutu. Sve što su domaći uspeli da urade je počasni pogodak Gemovića.

2024 © - Vesti online