Nedelja 13.05.2018.
18:02
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Sve je moguće uz podršku

Lična arhiva
Danijela Kovačević sa ćerkicom

Taj prilog odavno smo uručili, ali danas ponovo pišemo o hrabrosti i trnovitom putu kroz koji njena porodica prolazi, što zbog želje da se svim dobrim ljudima zahvale to i da sa nama podele kako je Danijela.

Podsećanja radi, Danijela je pre punih osmah godina po porođaju dobila sepsu i jedva preživela.

Upala je u budnu komu. Njena požrtvovana majka Vesna Drašković i danas daje sve od sebe ne bi li ćerku vratila bar u približno stanje pre nesreće. Istina, zahvaljujući dobrim ljudima kako u Srbiji tako i širom sveta i njihovoj finansijskoj podršci uspeli su u nameri da njihovu Danijelu odvedu u Nemačku na lečenje, koje je donelo ogroman pomak.

Već posle mesec dana Danijela je počela da sedi, uspela je i da stoji, a čudo tehnike je doprinelo da joj je iz dana u dan bude sve bolje. Toliko da se Danijela i probudila i da neke stvari samostalno obavlja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Moja unuka Marija, kao i ja imamo samo jednu želju, a to je da nam se vrati ona stara Danijela. Njenu volju za ozdravljenjem je nemoguće opisati, ona jednom rečju ne odustaje. U nekim situacijama sam sigurna da mnogo pati što to ne može da iskaže ono što želi. Jako je teško gledati svoje dete kojem niste u stanju da pomognete sem da mu date ogromnu ljubav i obećanje da nikada nećete odustati. Iskreno se nadamo da ćemo uspeti još jednom da odemo u Nemačku na rehabilitaciju kako bi Danijela postigla još više i progovorila. Naša borba i dalje traje, a mi smo zahvalni na podršci - rekla je Vesna Drašković, poverivši da je i njeno zdravstveno stanje ugroženo, zbog čega brine za ćerku i unuku.


 

2024 © - Vesti online