Nedelja 13.05.2018.
08:36
kurir.rs, Vestionline

Glišić: Neke u SNS je opila vlast

Tanjug
 

Glišić kaže da ne trpi bahato ponašanje i priznaje da u SNS-u ima onih koje vlast "malo opija", jer misle da je dovoljno to što im je ime na listi na kojoj je Aleksandar Vučić. Za njega je, ističe, Vučić neprikosnoveni autoritet i ako se aktuelni lider povuče sa čela stranke i on će je, kaže, napustiti.

U SNS je sada aktuelno podnošenje  izveštaja o radu predsednika opština s obzirom na to da su na polovini mandata i to je, dodaje, vrlo zgodna prilika za analiziranje šta je ko uradio. Rok za podnošenje izveštaja je kraj maja, početak juna, a do sada ih nije stiglo ni blizu polovine.

Upitan da li je predsednik opštine Kragujevac, Radomir Nikolić, podneo izveštaj s obzirom na to da je reč o gradu koji je na ivici bankrota, Glišić kaže da nije i najavljuje da će sa njim razgovarati o tome naredne sedmice.

Upitan da li će to biti neprijatan razgovor, Glišić kaže da sa Nikolićem uvek prijatno razgovara i da nikada nije bilo problema. Nije, međutim, želeo da komentariše Nikolićevu odluku da najviše gradsko priznanje dodeli majci Dragici i njenoj fondaciji.

A povodom predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, protiv koga je podneta krivična prijava zbog seksualnog uznemiravanja i ucenjivanja, Glišić kaže da se on "kandidovao za izbacivanje iz stranke".

- Ogavno mi je to što mu se stavlja na teret, ja bih ga odmah isključio. Slučaj je u tužilaštvu. Sačekaćemo još malo da vidimo šta tužilaštvo kaže - naveo je Glišić.

2024 © - Vesti online