Ponedeljak 14.05.2018.
09:00
Vestionline

A Blok - Šoping zona

Promo
 

Šoping zona A Bloka nalazi se u Ulici Jurija Gagarina br. 20, na samo 100m od Delta City-a. Sastoji se od 64 lokala, od kojih 59 uspešno posluje godinama, dok je novih 5XL lokala trenutno u prodaji.

Centralna pozicija na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, na površini od skoro 4 hektara, sa obiljem brižljivo planiranih i održavanih zelenih površina i namenski odabranih sadržaja, doprinela je da A Blok, u vrlo kratkom vremenskom periodu postane simbol udobnog života u Beogradu.

Upravo zahvaljujući ovome, Šoping zona A Bloka stvorila je novo gradsko jezgro u Novom Beogradu, jer bežeći od gradske gužve, žitelji svih delova Beograda dolaze u A Blok da provedu prijatno popodne ili uživaju u vikend opuštanju.

Šoping zona nudi posetiocima opciju da uz brz internet uživaju u bašti jednog od mnogobrojnih kafića ili restorana, završe sve obaveze koje imaju, od plaćanja računa do odlaska kod zubara, na jednom mestu, ne razmišljajući o parkingu ili o pogodnom mestu za igru svoje dece.

Novi lokali očekuju vlasnike koji će svojim kreativnošću obogatiti raznovrsnu ponudu Šoping zone, a stanovnicima i posetiocima A Bloka još jednom potvrditi da su doneli mudru odluku.
 

2024 © - Vesti online