Četvrtak 10.05.2018.
14:43
Vestionline

Denis Sulta prvi put u Beogradu

Promo (Blender)
Denis Sulta

Ovaj, po mnogima jedan od najboljih di-džejeva mlađe generacije, podjednako vešto vlada haus, tehno, disko i hip hop zvukom. Dobitnik je prošlogodišnje nagrade "DJ Mag" za najboljeg novog producenta, a 2016. godine probio se na 26. mesto "Resident Advisor" liste, postavši najbolje kotiran novi muzičar svih vremena. Njegove trake "Nein Fortiate" i "It’s Only Real" već su stekle status modernih klasika.

Domaća publika je imala priliku da ga sluša na prošlogodišnjem EXIT festivalu na "NSNS stejdžu", kada je svojim specifičnim zvukom kod starije generacije klabera izazvao blagu nostalgiju za žurkama s kraja prošlog veka. U isto vreme je dopreo i do najmlađe generacije ljubitelja elektronske muzike. 

Sulta, dvadesetpetogodišnja zvezda u usponu, spoj je svega što se moglo čuti u haus muzici: Čikago, Detroit, disko i esid haus sa elementima latina i progresiv zvuka. U martu ove godine je objavio treće vinil izdanje "Sulta Selects Vol. 3", za svoju izdavačku kuću "Sulta Selects", posle prošlogodišnjih singlova "Nein Fortiate" i "Our World (With A Boy On Its Shoulders)". Stalne pohvale i podrška od strane kolega di-džejeva i producenata kao što su Jackmaster, Skream, Four Tet i Optimo, pomogle su Sultinom radu, što je dovelo do saradnji na projektima za Annie Mac i BBC Radio 1, kao i za legendarni klub "Space" na Ibici.

Ulaznice za prvi beogradski nastup Denisa Sulte nalaze se u prodaji putem mreža "Eventim" i "Gigs tix" po ceni od 990 dinara i 1490 dinara za VIP.

FB event: www.facebook.com/events/557460377949250 

2024 © - Vesti online