Sreda 09.05.2018.
23:17
Tanjug, Vestionline

Đukić: Vratilo nam se za sve muke i kritike

M. Todorović
Zadovoljan: Miroslav Đukić

- Znali smo da će biti teško. Ekipa je bila koncentrisana i zasluženo prošla dalje. Ove godine smo se dosta namučili i bili kritikovani, ali vratilo nam se. Ipak, čeka nas još jedna utakmica, ništa još nismo osvojili - izjavio je Đukić posle utakmice.

Prema njegovim rečima, protivnik nije mogao da izdrži napadačku igru crno-belih i navodi da nije brinuo posle neiskorišćenog penala Danila Pantića.

- Ekipa odlično igra, stvaramo šanse i znao sam da će gol doći. Posle penala su nastavili da napadaju i na kraju protivnik nije mogao više da izdrži i dali smo im gol - rekao je Đukić.

Trener crno-belih nije želeo da izdvaja značaj Saše Ilića u ovoj pobedi, kao ni da krivi navijače zbog prozivki sa tribina.

- Sale je vrhunski u ovim utakmicama, ali čestitao bih celoj ekipi. Navijači mogu da pričaju šta hoće, platili su kartu, a pobedu posvećujem ekipi - rekao je Đukić. 

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Partizanu plasman u finale Kupa i poželeo da crno-beli osvoje ovo takmičenje. 

- Partizan je danas bio bolji. Zasluženo su otišli dalje i želim im da osvoje Kup. Čestitam im plasman u finale. Smatram da su moji igrači bili uplašeni. Rekao sam im pre utakmice da ako damo gol, idemo dalje - izjavio je Lalatović posle meča.

2024 © - Vesti online