Sreda 09.05.2018.
18:01
K. N. - Foto: D.Đorđević

Briga-brigu sustiže

D.Đorđević
Dejan i Vesna Milošević

Sa Vesninih 130 evra penzije ne bi imali za neophodne lekove, za troškove lečenja koji su čini se iz dana u dan veći. Dejanu, obolelom ratniku koji muke muči sa dijabetesom, vijatnamskim sindromom i ranama na stopalu, kao i njegovoj hrabroj majci Vesni muke nikako da prođu. Samo se brige o neizvesnoj budućnosti množe. I dalje stanuju u neuslovnoj zgradi, bez vode i struje, u prigradskom naselju Čerenac, tri kilometra udaljenog od centra.

- Snašla nas nesreća i ne popušta. Osetila sam bolove u grudima i otišla na hirurgiju. Imam velike promene na dojci, idem kod radiologa i najverovatnije biću podvrgnuta operaciji, a potom hemioterapiji. Strepim, ali moram da se borim zbog Dejana. I dalje ne mogu da spavam, misli su mi rastrzane, stalno mislim šta će biti sa mojim sinom ako se kad-tad desi najgore, da me više nema. Tom divnom čoveku ne znamo kako da se zahvalimo. Još tri života da živimo ne bi bilo dovoljno da ga blagosiljamo. Kao i uvek, njegov dar ćemo utrošiti samo na najneophodnije. Ne znamo šta nam sutra nosi i to je dodatni stres - iskreno će majka Vesna, pošto se mesečni prilog našao u njenim rukama.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

 

 

2024 © - Vesti online