Četvrtak 10.05.2018.
08:26
D. Petrović - Vesti

Luksuz od vile do zamka

instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić uživa u dvorištu

Ne, nisu zapali u finansijske probleme već skupljaju pare za raskošnu vilu na Senjaku koju su kupili od Ivane i Gorana Karića.

Kako pišu beogradski mediji, kuća sa 20 ari placa koštaće ih 2,5 miliona evra, ali su njih dvoje rešeni da pazare ovu nekretninu gde će uživati sa sinom Kostom i ćerkama Srnom i Anom.

Par nije komentarisao medijske spekulacije, mada je Jovana u Jutarnjem programu Prve televizije uz osmeh rekla "da to ne zvuči loše".

Na estradi nikada nisu štedeli kada su u pitanju nekretnine, pa većina pevača živi u raskošnim vilama na kojima bi im pozavidele i holivudske zvezde.

Vlasnik najlepše i najskuplje kuće je Vera Matović koja je pre devet godina kupila vilu na Dedinju kraj Titovog muzeja i platila je tri miliona evra.

Veštački kamin kod Kebe

I Dragan Kojić Keba nije štedeo kada je opremao svoj dom na Bežanijskoj kosi. U njegovoj kući dominiraju bela, zlatna i bež boja, ima i veštački kamin pored koga voli da sedne, uzme gitaru u ruke i otpeva nešto svojoj ženi Olji. Naravno, Keba u dvorištu ima i bazen da se rashladi tokom vrelih, letnjih dana.

- Šta koga interesuje šta imam, i u kakvoj kući živim? Celog života sam radila za svoju porodicu i sebe, borila sam se da bi meni bilo lepo, a ne da bih se hvalila onim što imam, niti sam to ikada činila. Sve što imam, stekla sam poštenim radom i ništa što imam nije od juče. Nekad smo moj Raca i ja spavali na dušeku na podu, sećam se kako sam od seckanog sunđera napravila naš prvi jastuk. Imali smo samo jedan tanjir, kašiku, viljušku i šerpu... Krvavo smo radili, bruka bi bilo da nemam ništa - rekla je svojevremeno Vera koja nikada nije dozvolila da se slika unutrašnjost njene kuće.

Seka Aleksić se skućila u Staroj Pazovi gde je navodno iskeširala pola miliona evra za zidanje raskošne vile od 450 kvadrata.

Svaki detalj je urađen po njenoj meri, a kuća se nalazi na čak 100 ari placa. Raskošno dvorište prepuno je cveća, a leti se baškari pored bazena.

Lepa Brena već decenijama živi na Bežanijskoj kosi, a njen dom uređen je sa puno ukusa i stila. Međutim, ovo je samo jedna u nizu nekretnina koje poseduje.

Ona i njen suprug Boba Živojinović imaju kuću u Majamiju i stan u Monte Karlu, pa je procena da Brenine nekretnine vrede više miliona evra.

Dragana u dvorcu

Van svake konkurencije je Dragana Mirković koja je sa suprugom Tonijem pre osam godina kupila dvorac u blizini Beča.

U pitanju je zamak Ebenfurt, star više od 850 godina, a renoviranje traje već godinama. Velelepni dvorac ima 12.000 kvadrata, četiri tornja, a prema Draganinoj ideji biće uređen u baroknom stilu, jer sam zamak pripada tom periodu.

Ona će sa porodicom živeti u jednom delu dvorca, dok će ostatak biti otvoren za turiste.

- Teško je planirati kada ćemo se useliti, jer je u pitanju renoviranje istorijskog zdanja što zahteva mnogo vremena, novca i pažnje - kazala je jednom prilikom Dragana.




 

2024 © - Vesti online