Sreda 09.05.2018.
14:05
alo.rs

Lena Kovačević: Tata me nikad nije gurao

N. Đurović

 

- Zahvalna sam na normalnom odrastanju i tome što me roditelji nikada nisu pritiskali da budem na javnoj sceni. Nikada nisam otišla kod mame na televiziju, niti me je tata slikao za Uskrs i vukao po predstavama. Rasla sam tako i taj parametar mi je sasvim logičan. S druge strane, potpuno razumem ljude koji imaju potrebu da se izražavaju na neki drugi način. Taj osnov iz porodice je sigurno jedan od najvažnijih faktora mene kao ličnosti i moje priče kako u karijeri, tako i van nje - kaže Lena za „Alo!“ i dodaje da se oslanja isključivo na svoj rad, te da ne želi da potencira privatni život u medijima, ali da ne zamera kolegama koji to čine. 

- Verujem da je na moju karijeru uticalo što je od samog početka sadržaj koji sam plasirala, sadržaj koji se najviše i tiče posla. Smatram to modelom prema kojem sam ja rasla. Ništa što se moje karijere tiče nisam planirala. Jednostavno sam tako rasla, tako sam vaspitavana i uvek sam gledala da ljude koje volim zaštitim od svog posla, onako kako su mene štitili moji roditelji od svog posla - objašnjava pop zvezda i kaže da razume zašto su skandali potrebni i medijima i nekim javnim ličnostima.

- Ljudima su potrebne takozvane kliktabilne vesti, a medijima „kliktabilne ličnosti“. Jasno je da ljude ne zanima ono što je svakodnevno i što ih ne pomera. Ako nas nešto ne uzdrma, bilo da je pozitivno ili negativno, mi nećemo reagovati. Smatram da je to najbolje objašnjenje što se današnje javne scene tiče - zaključuje Kovačevićeva za "Alo!“. 

2019 © - Vesti online