Utorak 08.05.2018.
20:20
Z. Marjanović - Vesti

Gledajte kako vam koljem majku

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ubijenoj Jeleni ovo nije prvi brak. Ona iz prethodnog braka ima dvoje dece od 18 i 17 godina, a nakon smrti supruga udala se za Ivana R. sa kojim je dobila sina pre tri godine. Taj brak je za Jelenu bio, po rečima komšija, veoma loš.

Prema do sada dostupnim podacima, Ivan R. je često tukao Jelenu zbog čega je intervenisala policija i zbog čega je bio u zatvoru, a bio mu je zabranjen pristup Jeleni i deci. Prema rečima komšija koji su veoma uznemireni ovim ubistvom, Ivan R. je najverovatnije provalio u kuću i nasrnuo na bespomoćnu Jelenu.

- Nakon što je upao u kuću, prepričavaju komšije, Ivan R. se obratio deci rečima: "Sada ćete videti kako vam koljem majku!" U tom trenutku stariji Jelenin sin je istrčao iz kuće i otišao u Dom zdravlja koji se nalazi preko puta da potraži pomoć i da pozove policiju koja je došla veoma brzo, ali za Jelenu je bilo kasno jer je već ležala mrtva u lokvi krvi, a na njenom telu je bilo više uboda oštrim predmetom - kažu oni.

Prema rečima komšija nesrećne žene, ona je zbog jedne kraće noge bila invalid i sa decom je živela dosta teško. Ivan R, koji je za sada jedini osumnjičeni za stravičan zločin počinjen pred decom, bio je sezonski radnik, koji je radio u Kosjeriću i okolnim selima. Policija intenzivno traga za ubicom, proveravajući mesta gde je radio, rođake, prijatelje i mesta gde je mogao da se sakrije.

2024 © - Vesti online