Utorak 08.05.2018.
14:06
Vestionline, Tanjug

Šešelj ponovo provocira: I ja bih mu zveknuo šamarčinu!

Tanjug/youtube.com
Foto: Arhiva

- Prošao je sa jednim ovlašnim udarcem i neka zahvali Bogu što su se tu zatekli funkcioneri SRS koji su intervenisali i zaustavili revoltirane građane, jer gde se ide na tuđi skup sa onakvom parolom. I ja da sam bio tu ne bih odoleo da ga ne zveknem jednom šamarčinom, ali ta jedna vaspitna je u redu, ne bi valjalo da su teže telesne povrede, to bi bilo preterano - kazao je Šešelj.

Naime posle odlaska Šešelja iz Jarka, šestorica momaka razvila su transparent "Šešelj je ratni zločinac", pored raskrsnice gde je održan miting radikala, a pripadnici SRS su ih zatim napali, kada je i došlo do fizičkog obračuna u kom je Žujović povređen. 

On je dodao da je za jedan takav transparent mera jedan šamar, jer taj transparent nije istinit, kako kaže, zato što on nije osuđen za ratni zločin, već za podstrekavanje za progon kao zločin protiv čovečnosti, odnosno deportaciju.

Kazao je da SRS nije imala nameru da izazove incident u Hrtkovcima u nedelju, niti da nekog drugog uznemiri.

- Mi bismo došli u Hrtkovce, održali skup koji bi trajao oko pola sata, vratili se nazad za Beograd. Možda bi bilo 200, 300 ljudi na skupu, jer mi nikoga nismo autobusima dovlačili. Ali, skup je u potpunosti uspeo, koliko ja procenjujem - naveo je Šešelj. 

2020 © - Vesti online