Ponedeljak 07.05.2018.
12:55 >> 15:16h
Vestionline

Majka troje dece pronađena zaklana u stanu, uhapšen ubica

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ubijena je u stanu preko puta Doma zdravlja živela sa svojom decom, a policija je tragala za Ivanom Radovanovićem, sa kojim je bila u vezi, najverovatnije u vanbračnoj zajednici, prenose beogradski mediji.

Ivan Radovanović iz Kosjerića, osumnjičen za svirepo ubistvo Jelene Grbić (38), trebalo je ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, zbog prebijanja majke troje dece.

Dva puta je osuđivan za nasilje u porodici, izdržao je prvu kaznu, izašao iz zatvora u februaru i opet je nesrećnu ženu pretukao. Nažalost, sada je ubio i troje maloletne dece ostavio bez majke.

- Jelena iz prvog braka ima dvoje dece, od 18 i 7 godina, ali je njen muž pre izvesnog vremena umro. Pre dve godine je dobila treće dete, bila je u vezi sa Ivanom Radovanovićem i postoje sumnje da je bila maltretirana. Naime, u nedelju uveče on je došao na njena vrata, a najstariji sin je izveo ostale mališane napolje da bi ih zaštitio. Odmah je pozvao policiju. Međutim, kada je policija došla bilo je kasno, zatekla je užasan prizor... - objasnio je komšija nesrećne žene.

Na njenom telu ustanovljeno je više uboda oštrim predmetom, a u toku dana u Kosjerić bi trebalo da dođe obducent.

Policija je uhapsila osumnjičenog u blizini kuće u kojoj je živeo.

Radovanović se krio u šupi jednog domaćinstva na samo 30 metara od mesta zločina. Vlasnik imanja krenuo je u šupu i nije mogao da otvori i posumnjao je da ubica tamo krije.

2024 © - Vesti online