Četvrtak 03.05.2018.
16:11
republika.rs, Vestionline

Brena: Madona je od mene učila da jaše!

youtube.com/bubranija
Lepa Brena "postavlja" trendove

Folk zvezda bila je gošća emisije MIC na KCN televiziji, gde je prvi put progovorila o svojoj inostranoj koleginici koja je započela karijeru u približno vreme kada i naša pevačica, ali sudeći po Breninoj priči, Madona je u njenim ranim radovima pronalazila inspiraciju za svoje koreografije i građenje lične karijere.

Kada ju je voditelj pitao za fotografije na kojima su svetska pop zvezda i ona u istim kostimima, samo u vremenskim razmacima, ona je samouvereno rekla:

- Madona je velika svetska zvezda i takav rad je vredan pažnje. Ali, interesantne su te stvari gde mi uradimo nešto pre nekoga. Ja sam 1985-1986. godine nosila taj crveni triko. Posle toga gledam - i ona se penjala nekome na ramena - izjavila je Brena bez lažne skromnosti, aludirajući na period kada je ona na nastupima jahala Sašu Popovića, što je navodno Madona naučila da radi od nje, a zatim je otkrila i tim saradnika koji je lane angažovala, dok se to isto afričko pleme pojavilo u Fahretinom filmu još osamdesetih.

- Madona je snimala sa plemenom Masaji prošle godine i dovela ih je na neke festivale na kojima je ona bila gošća. Ja sam sa plemenom Masaji radila kada smo snimali prvi film "Hajde da se volimo" u Africi. Doveli smo celu ekipu iz plemena. To je bilo 1987. godina, a Madona je to iskoristila prošle godine. Sve je postalo globalno. Činjenica je da sam ja to prva uradila kod nas - zaključila je Brena neskromno ističući da je poslužila Madoni kao muza.

2024 © - Vesti online