Sreda 02.05.2018.
18:01
K. N. - Foto: Lična arhiva

Hvala od Nikole i Lucije

Lična arhiva
Uvek u mislima dobrih ljudi: Nikola Jović sa mamom Danijelom

Kada je mladom i talentovanom Nikoli Joviću (16) iz Kosovske Mitrovice, stigao dar iz Sidneja, to ga je, baš kao i njegovu porodicu prijatno iznenadilo.

- Ne znamo ni sam šta bi poručili toj divnoj ženi i njenim humanim prijateljima iz daleka koji nas za svaki veliki praznik obraduju na ovaj način. Njihova dugogodišnja pažnja i briga greju nam dušu i daju razlog više da ostanemo i opstanemo na svom vekovnom ognjištu. Nije lako, ali ne damo se. Nikola je isto veliki borac i to nam dodatno daje snagu. Još jednom hvala od srca Rajki i njenim dobrim prijateljima koji stalno misle na nas - kazala je majka Danijela Jović.

Ništa manje zahvalna nije bila ni baka Lucija Vulić, neutešna baka Dobrice Jeremića (20), obolelog od teškog oblika epilepsije, koji je pre više od dve godine zauvek sklopio oči.

- Mnogo pozdravite sve te dobre ljude, a posebno Rajku. Neka je zdravlje i sreća prate na svakom koraku. Nije to mala stvar odvojiti od sebe da bi nekome pomogao, sirotinji poput nas, kojoj svaka para znači za goli opstanak - rekla je baka Lucija.

Ovim, reporteri "Vesti" zabeležili su sva uručenja vaskršnjih donacija od ukupno 3.300 dolara, koje je plemenita Rajka sa anonimnim sveštenikom SPC, Mirom Đuković, Momom Malićem, Radetom Markovićem, Obradom Marićem, Verom Aleksić i tri anonimna donatora poslala na 19 adresa.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online