Sreda 02.05.2018.
23:11
O. Đ.

Srpski Uragan zaludeo Parižane

M.Milanović
Ispred kluba: Zoran Milinković. Ksenija Kežević, Sanja Vučić i Nikola Jašović

Sanja je 2016. godine bila predstavnik Srbije na Evrosongu u Stokholmu, a Ksenija je ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza.

Sve tri tečno govore strane jezike, školuju se, vredne su, ambiciozne, bliski su im svi žanrovi muzike, znaju šta mogu i šta hoće, pa ih, eto, "namirisao" dijasporski aktivista Zoran Milinković, postade im producent i - put pod noge.

A Pariz prelep, odmeravali ga po turističkim receptima, ali i po vlastitoj intuiciji i osećaju, pa u kratkom vremenskom periodu u potpunosti u gradu svetlosti doživele su ono što i mnogima nije uspelo - pokazale su da super pevaju.

Ime nisu odabrale slučajno jer kad ih čovek vidi i sluša dok pevaju i igraju, eto, raspameti se, opisuje producent Zoran Milinković, koji godinama u Parizu uspešno promoviše Srbiju pod sloganom "Serbian BREnd".

M.Milanović

Na ostrvu Sveti Martin

Spot za numeru "Irma/Marija" devojke su snimile na ostrvu Sveti Martin koji su poharali uragani Irma i Marija. Obnova traje i danas, ali kako u pesmi njih tri šire radost, tako su ih prihvatili i lokalni žitelji, pa svi pevaju, igraju, svi su "uragan" koji se pretvorio u veselje i svima je neizmerno lepo.
- Pariz nam je usputna stanica, produžavamo na ostrvo Sv. Martin, gde ćemo, zahvaljujući našem producentu Milinkoviću, a uz pomoć našeg aranžera Nikole Jašovića snimiti još pet pesama - pune elana najavljuju srpske raspevane lepotice.

2024 © - Vesti online