Sreda 02.05.2018.
19:22
Z. Vicelarević - Vesti

Srcem i dušom u Oru

Z. Vicelarervić
Čarobna atmosfera: U Oru su se svi veselili

- Ovo je prva zabava sa novim rukovodstvom Ora i početak nove ere u našem klubu. Zadovoljni smo posetom. Došlo je više gostiju nego što smo očekivali, ali smo sve uspeli lepo da ugostimo. Imamo podršku naših prijatelja iz klubova iz Noj Izenburga, Darmštata i Hohajma na Majni - rekao nam je Bojan Regeljac, sekretar u novom predsedništvu SKUD Oro.

- Divno je večeras. Štimung je fantastičan, svi pevaju, svi se vesele, ja sam oduševljena. Muzika je super, ambijent takođe, dobrodošlica je super, tako su svi ljubazni - kaže nam Milka Babić iz Frankfurta koja je bila u društvu prijateljica Petre Oljače, Dragane i Jelene Prerad.

Dana Marković iz Frankfurta, dugogodišnji član Ora, slavila je ujedno i rođendan:

- Srcem i dušom sam u Oru i večeras slavim rođendan sa prijateljima koje sam stekla u našem Oru. Istina, rođendan je bio pre nekoliko dana i tada sam proslavila sa porodicom u našoj bašti, ali nijedan moj rođendan ne može da prođe bez slavlja ovde. Ovo je ujedno i uvertira za crkveno venčanje na Svetog Iliju, kada ćemo suprug Boki i ja da naš brak koji traje više od 20 godina potvrdimo i pred Bogom - kaže nam slavljenica Dana.  

2024 © - Vesti online