Ponedeljak 30.04.2018.
13:19
Tanjug, Vestionline

Jovičić: Srce puno zbog prve titule

EPA/ SRDJAN SUKI
Sezona iz snova: Branko Jovičić

Crvena zvezda je tri kola pre kraja Superlige, pobedom u Kruševcu nad Napretkom (2:0), osigurala 28. titulu šampiona države.

- Neverovatno. Ovo mi je druga titula u Zvezdi, ali ona nosi zaista posebnu težinu. Bio je ovo dug put, sezona sa mnogo utakmica i mnogo uzbuđenja je za nama. Zaslužili smo svime što smo pokazali u prethodnim mesecima da budemo šampioni - rekao je Donald za klupski sajt.

Holanđanin je titulu posvetio navijačima crveno-belih i izrazio im veliku zahvalnost za podršku tokom cele sezone.

- Naši navijači su ovo zaslužili, uvek kažem da su oni 12. igrač i zato im dugujemo veliku zahvalnost. Mnogo kilometara su oni prešli sa nama ove sezone da bi nas podržali, retko koji klub na svetu to ima.

Njegov saigrač iz sredine terena Branko Jovičić istakao da je ekipa dokazala da se svaki uložen trud isplati.

- Dug i težak period je iza nas, sve ove mesece smo trenirali i trudili se, nizali pobede kako bismo postali šampioni. Uspeli smo u tome i svi smo neizmerno srećni. Meni je ovo prva titula i sa fudbalske strane srce mi je ispunjeno - kaže borbeni fudbaler.

Jovičić je zbog bola u ramenu morao da napusti utakmicu u Kruševcu na poluvremenu, ali nije doživeo ozbiljnu povredu.

- Dobrio sam udarac u rame u samom finišu prvog dela igre, na svu sreću nije ništa ozbiljno. Imaću poštedu od treninga nedelju dana, a posle se vraćam normalnom radu. Radujem se što su svi igrači završili zdravi i bez povreda utakmicu u Kruševcu. Snaga ovog tima leži u zajedništvu, ukoliko ostanemo svi zajedno i preko leta ne sumnjam da ćemo nastaviti da nižemo pobede - poručio je Jovičić.

Izabranici Vladana Milojevića u sledećem kolu dočekuju subotički Spartak pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog kazne.

2024 © - Vesti online