Nedelja 29.04.2018.
18:12
Vestionline, Tanjug

Alimpijević pred Tamiš: Moramo do bodova u Pančevu

M. Todorović
Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde

- Ekipa Tamiša je godinama standardni prvoligaš. Njihov trener obavlja odličan posao i sa ove dve pobede ističu kandidaturu za plasman u ABA 2 ligu. Međutim, poštujući i uvažavajući narednog rivala, moramo da odigramo odgovorno tokom cele utakmice i dođemo do novih bodova - izjavio je Alipmojević za klupski sajt.

Kada je reč o kadrovskoj sitaciji za gostovanje u Pančevu, Alimpijević je rekao da su se Ognjen Dobrić i Pero Antić vratili treninzima i da će, osim od ranije povređenog Nemanje Dangubića, moći da računa na sve ostale igrače. Crvena zvezda posle četiri kola zauzima drugo mesto u grupi A sa skorom 3:1, dok je Tamiš na poziciji niže sa dve pobede i isto toliko poraza.

Trener Tamiša Bojan Jovičić rekao je da rezultati Crvene zvezde prethodnih godina dovoljno govore o njenom kvalitetu, ali obećava da će se njegovi igrači potruditi da što bolje na polju energije pariraju aktuelnom prvaku Srbije.

- U goste nam dolazi ekipa koja je ove sezone pobeđivala Barselonu, Makabi, Real u Madridu i da ne nabrajam dalje. Te partije govore dosta o našem protivniku, kojeg sa klupe predvodi izvrstan mladi strateg, kojeg izuzetno poštujem na terenu i van njega. Izgubili smo dosta energije u prethodna dva kola, no trudićemo se da energetski odgovorimo što bolje protivniku - izjavio je Jovičić za klupski sajt.

2024 © - Vesti online