Subota 28.04.2018.
17:31
republika.rs, Vestionline

Tužna poruka porodice i fanova: Marinino lečenje nije uspelo!

M. Karović
Marina Tucaković nastavlja borbu

Tucakovićki se kancer nije povukao nakon terapije, zbog čega je prinuđena da traži novi vid lečenja.

- Nadali smo se, ali se kancer nije povukao. Porodica je zabrinuta, razmišljaju o tome šta će dalje raditi kako bi Marina ozdravila. Njeno trenutno zdravstveno stanje nije dobro. Ona je veliki borac i na celu situaciju gleda sa pozitivne strane. Razmišljaju o odlasku na Kubu, ali Marina ima strah od letenja, pa je taj put pod znakom pitanja. Sin Laća je uz nju, zajedno se bore - otkriva izvor blizak Tucakovićevoj.

Spisateljica Isidora Bjelica pre dve godine bila je na istoj klinici kao i Marina, gde je pokušala da se izleči istom metodom.

- Pre dve godine bila sam dva puta u Nemačkoj na istoj klinici kao Marina, ali mi to nije pomoglo. Da su nastavili da me leče, sada bila bih pokojna. Marina ima drugu vrstu kancera i od toga zavisi kako deluje terapija. Bolnica "Adžibadem" u Makedoniji me je izvukla - otkrila je Bjelica, koja je pobedila opaku bolest.

Marinu podržavaju prijatelji sa estrade: Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Danijel Pavlović i mnogi drugi. Neki pevači odlučili su da stopiraju rad na albumu i sačekaju da Tucakovićeva ozdravi kako bi nastavili dalju poslovnu saradnju.

2024 © - Vesti online