Subota 28.04.2018.
12:07
Vestionline, Tanjug

Crvena zvezda u Kruševcu "overava" titulu

crvenazvezdafk.com
Titula na dohvat ruke: Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli su stavili jednu ruku na 28. trofej prvaka države i u slučaju novog trijumfa proslaviće veliki uspeh. Izabranici Vladana Milojevića sada imaju devet bodova više od Partizana i ako pobede steći će nedostižnu prednost, bez obzira šta urade crno-beli u derbiju u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Može da se kaže da duel na "Karađorđu" nema preveliki takmičarski značaj, Partizan je praktično osiguran na drugoj poziciji, Vojvodina tek na osmoj, ali se upravo iz tog razloga očekuje zanimljiv i napadački fudbal u Novom Sadu. Zato u preostala dva meča u plej-ofu vlada velika borba i neizvesnost za plasman u Evropu, Radnički je u Nišu pred moranjem protiv Voždovca, koji je na mestu za međunarodnu scenu, a u direktnom sudaru na Banovom brdu sastaju se još Čukarički i subotički Spartak.

Ništa manje neizvesnosti neće biti ni u plej-autu, Rad i Bačka na Banjici vode direktnu borbu za opstanak, kao i u lokalnom derbiju Javor i Borac, dok u znatno mirnijoj situaciji čekaju mečevi Mačva - Radnik i Zemun - Mladost.

Raspored četvrtog kola plej-ofa, nedelja: Napredak - Crvena zvezda (16.00), Vojvodina - Partizan (18.30), Čukarički - Spartak (19.00) i Radnički Niš - Voždovac (19.00).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Plej-aut, nedelja: Zemun - Mladost (16.00), Javor - Borac (19.00),  Mačva - Radnik (19.00), Rad - Bačka (19.00).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online