Petak 27.04.2018.
16:30
Tanjug, Vestionline

Milojević se prisetio drame protiv Krasnodara: Još pamtim onaj "slobodnjak"...

M. Todorović
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

- Pri rezultatu 2:1, koji je nama odgovarao jer nas je vodio dalje, dosuđen je slobodan udarac za gostujuću ekipu. Svi smo znali da je njihov fudbaler Pereira odličan izvođač prekida i u tom trenutku sam se okrenuo ka svom asistentu Kosanoviću, krenuo sam da izustim rečenicu koju je on već izgovorio u tom trenutku: "Da li je moguće da sve staje u ovaj jedan šut? Na našu sreću Pereira je promašio, ali u tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Da je pogodio siguran sam da danas ne bih sedeo ovde sa vama i da bi sve izgledalo mnogo drugač - rekao je Milojević.

Studenti su se interesovali i kako će sastav Crvene zvezde izgledati u narednoj sezoni, ali i da li će Milojević ostati na klupi.

- Kada se sve završi i kada se malo slegnu utisci razgovaraću sa ljudima u klubu. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, u ovom klubu sam od svoje 16 godine i on mi je pružio sve. Sada uživam, a videćemo šta će biti u budućnosti - poručio je Milojević, koji u nedelju protiv Napretka u Kruševcu ima "prvu meč" loptu za osvajanje šampionske titule - istakao je trener crveno-belih.

2024 © - Vesti online