Petak 27.04.2018.
17:44
republika.rs, Vestionline

Lazukić: Severina i Emina su bolje ribe od Nataše

N. Đurović
Luka i Nata dok su bili u "ljubavi"

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Lazukić bi Nataši govorio da je neuspešna u poslu i da zarađuje smešne sume novca u odnosu na njene pojedine koleginice jer je znao koliko je te reči povređuju.

- Kad god bi ušao u konflikt sa Natašom, Luka bi vređao i omalovažavao njenu profesionalnu karijeru. Kada hoće da je povredi, onda krene da joj priča kako pevačice poput Severine i Emine zarađuju mnogo više novca od nje, da su bolje ribe i veće zvezde. Nije se ustručavao da je blati ni kada bi bili u nečijem društvu, pa ju je kroz šalu ponižavao, ali se Nataša nije obazirala na njegove ružne prozivke, već ih je stoički trpela - priča dobro obavešten izvor tog lista.

Lazukić nikako nije mogao da se pomiri s tim da Bekvalčeva ima puno muških saradnika.

S obzirom na to koliko hitova ima iza sebe, Bekvalčeva nijednog trenutka nije primila k srcu njegove ružne opaske, ali joj je i te kako krivo zbog toga što je na takav način poredi sa koleginicama.

- Nataši je žao što Luka na sva usta govori ružno o njenoj karijeri. On nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je Nataša u stalnom kontaktu sa svojim saradnicima, a s obzirom na to da radi sa puno muškaraca, uvek je sumnjao u njenu vernost prema njemu. Ona je svesna koliko ulaže u pesme, a gotovo svaka je hit. Boli je to što zna koliko je ostale kolege cene i podržavaju, ali on ne prestaje da iznosi neistine na svakom koraku.

Inače, uvrede na konto njene pevačke karijere samo su neke u nizu s obzirom na to da je pevačica doskora konstantno prolazila kroz razna psihička i fizička maltretiranja od Lazukića, što je i potvrdila na nedavnom saslušanju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.   

2024 © - Vesti online