Petak 27.04.2018.
14:55
telegraf.rs, Vestionline

Gojković poslala Milojičića u knjižaru uz opomenu: Idi kupi bonton

EPA/Armando Babani
Maja Gojković ne dozvoljava uvrede i vikanje

Poslanici su raspravu u načelu započeli u sredu, a najviše se polemisalo o ovlašćenjima direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Poslanik DS Radoslav Milojičić je dobio opomenu, a predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je rekla da "bolje da ne dolazi na sednice ako će da pravi skandale".

- Imate bonton u knjižarama, mladi ste, ima vremena za vas. Baš me je sramota zato što vi vičete na mene. Nadam se da će ženska parlamentarna mreža reagovati i kada mene vređaju, a ne samo kada se okupe opozicione poslanice pa reaguju same za sebe - rekla je Gojković.

Inače, ženska parlamentarna mreža je juče, prema sapoštenju koje je stiglo iz parlamenta, navela da osuđuje ponašanje lidera SRS Vojislava Šešelja zbog uvreda koje je uputio samostalnoj poslanici Mariniki Tepić.

Na dnevnom redu su i predlozi izmena Zakona o Vojsci, Zakona o odbrani, kao i izmene i dopune Zakona o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi.

Pred poslanicima su i predlozi zakona o proizvodnji i prometu naoružanja i vojne opreme i o vojnom obrazovanju, kao i Memorandum o razumevanju vlada Srbije i Izraela u vezi sa vojnom, odbrambenom i odbrambeno-industrijskom saradnjom.

2024 © - Vesti online