Petak 27.04.2018.
13:55
blic.rs, Vestionline

Luni pozlilo, dvorište odzvanjalo: On je moj, moj, moj (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani plače, Teodora je teši

Nakon što je otvorila dušu, Kija je priznala da još uvek voli Slobu Radanovića, a činjenica je da je to bila noć za pamćenje s obzirom na to da su svi pogledi bili uprti u njih.

Kako nije mogla da podnese Kristinine reči koje je upućivala Slobi, ona je izašla napolje, jer nije želela da svi vide njene suze.

Kako bi joj pomogla, Teodora Džehverović joj je pritrčala u pomoć, a Luna je bila nemoćna da bilo šta kaže posle svega što je čula.

- Ja spavam, jedem, delim parče hleba sa njim, osećam njegovu emociju, sve! Ja po njegovoj faci vidim da... ne znam, zbunjena sam skroz, to je meni problem, veruj mi - pričala je kroz plač Luna.

- Samo mi je to što moja majka ima nervne slomove zbog mene! Žena koja me je ceo život pazila, ona me rodila, činila je sve da mi ništa ne fali! Došla sam ovde da zagorčam sebi život i njima i to samo zato što sam se zaljubila, on je sve što sam želela u životu i ono što sam tražila. Završiće u bolnici zbog mene, sve sam čula. Odlepila sam više od svega, on je moj, moj, moj! Ja ne mogu da zamislim život bez njega napolju - jecala je Luna

Bilo je evidentno koliko je Luna preplašena zbog svega, a njen najveći strah je da će izgubiti svog dečka zbog kog je rizikovala sve.

2024 © - Vesti online