Četvrtak 26.04.2018.
17:29
Vestionline

Adžić: Mesecima vežbam slobodne udarce

crvenazvezdafk.com
Majstor za slobodne udarce: Luka Adžić

U igru je Zvezdin krilni fudbaler ušao na početku drugog poluvremena i odmah je uneo živost u ekipu koja je u drugom poluvremenu odigrala znatno bolje i efikasnije.

- Znači nam ova pobeda, iz razloga što već u sledećem kolu možemo da obezbedimo titulu. U prvo poluvreme smo loše ušli, bilo je i teško vreme za igru, ali u nastavku smo pokazali zašto smo prvi na tabeli - rekao je Adžić za sajt Crvene zvezde.

Pored još jednog gola iz slobodnog udarca, Adžić je zabeležio i asistenciju kod vodećeg gola.

- Bila je moja pozicija, vežbam to mesecima na treningu i odmah sam uzeo loptu. To je sedmi gol za mene, nije mala brojka s obzirom na to da nisam standardan. Nadam se se neću zaustaviti i da ću postići još neki gol do kraja.

Sledeći Zvezdin protivnik je Napredak, stari "dužnik“. Kruševljani su jedina ekipa koja je savladala crveno-bele, dok je meč u Beogradu završen nerešeno.

- Nismo ove godine nijednom savladali Napredak, tako da moramo da im se revanširamo. Mislim da će biti dobra utakmica. Nećemo razmišljati o tituli, to jeste uvek u podsvesti, ali fokusiraćemo se samo na teren - rekao je Adžić.

2024 © - Vesti online