Petak 27.04.2018.
00:55
Vesti

Batine u dve verzije

N. Đurović
Sve je izmislila: Luka Lazukić

- Kada je krenuo da me bije bila sam sigurna da će me Luka ubiti! To sam pomislila kada je počeo krvnički da me šutira, čupa, grebe i baca po sobi. Dok sam ležala na podu, udarao me je nogom po stomaku u ranu od carskog reza. Ležala sam sklupčana na podu, a on je otišao da sebi skuva kafu i tada sam shvatila da je spreman na sve - ispričala je Nataša tužiocu, sa suzama na licu. Njoj je, kako pišu mediji, tokom ispitivanja pozlilo, zbog čega je tužilac zatražio pauzu da se pevačica sabere i smiri.

Igra sudbine

Igrom sudbine, Nataša je kod tužioca saslušavana 24. aprila, tačno na dan kada je godinu dana ranije sudski okončala brak sa Ljubom Jovanovićem. Taj razvod prošao je bez skandala, Ljuba se tiho povukao iz njenog života kada mu je saopštila da ga ostavlja zbog drugog muškarca. Ni Ljuba, ni njen prvi suprug Danilo Ikodinović ne žele da kažu ni reč o bivšoj ženi.

V. Sekulić
Otvorila dušu: Nataša Bekvalac sa advokatom ispred suda

Ona je do najsitnijih detalja opisala ne samo noć u kojoj je dobila batine, već i kako je muž, kako tvrdi, mesecima unazad psihički maltretirao, ponižavao, ekonomski iskoristio...

- Nekada je bio nežan prema meni, a nekada me je vređao i nazivao kafanskom pevaljkom. Vremenom sam počela da se psihički osećam loše, ali ja sam njega obožavala. I dalje ga obožavam, ali ne mogu da živim s njim jer ga se plašim - pričala je pevačica gušeći se u suzama.

Pre nje, kod tužioca je bio i Lazukić koji je ispričao potpuno drugačiju verziju celog događaja i koji i dalje kategorički tvrdi da nije tukao ženu. Za odbranu je angažovao čak pet advokata i po njegovim rečima kobne noći njega je Nataša napala. On tvrdi da je bila pijana, da ga je vređala i pretila da će ga ubiti, čitala je poruke sa njegovog telefona i histerisala, a onda nasrnula na njega, pa ju je odgurnuo od sebe da se odbrani. On tvrdi da se ona čudno ponašala nakon porođaja, da je bila na lekovima za smirenje i da je jednom prilikom, kada su se posvađali, nožem isekla sebe po ruci, što može da posvedoči i njihova kućna pomoćnica.

Nakon davanja iskaza pred tužiocem, sada je sve u rukama pravosuđa, a kako je u pitanju porodično nasilje očekuje se da će se sve raditi po hitnom postupku.

Iznošenje prljavog veša

Tokom davanja iskaza Nataša je na videlo iznela sav prljav veš iz njihovog braka. Kako je sama priznala, u Luku se zaljubila dok je bila u braku sa Ljubom Jovanovićem, zbog čega i se razvela, iako je ranije tvrdila da je Luku srela nakon što je okončala prethodni brak. Nataša je otkrila da su problemi u braku sa Lazukićem počeli odmah nakon njihovog venčanja na Ibici, da je on bio patološki ljubomoran na njene prijatelje, saradnike, porodicu, čak i na njihovu ćerkicu Katju koja se rodila 28. februara. Advokati pevačice ističu da veruju u pravdu i da već sada ima dokaza za krivično gonjenje Lazukića, koji pak veruje da će na sudu dokazati da mu je sve namešteno.

2024 © - Vesti online