Četvrtak 26.04.2018.
12:37
Tanjug

Asovi za decu u akciji "Odigraj srcem" u Novom Sadu

Vesti
Milan Jovanović u dresu reprezentacije Srbije

Humanitarna utakmica biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera  FIFPro, FK Vojvodine, Humanitarne organizacije "Zajedno za život", EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća. 

Fudbalski spektakl u Novom Sadu okupiće tim FIFPro protiv fudbalera koji su igrali u Vojvodini poslednje tri decenije, uz nastup asova kao što su Milan Lane Jovanović, Ljubiša Đunđerski, Miroslav Tanjga, Ivica Francišković sa jedne i Mirko Poledica i Hrvat Dario Šimić sa druge strane. 

Bivši reprezentativac Srbije Milan Jovanović pozvao je navijače da budu deo humanitarnog spektakla.

- Ovo je sjajna prilika da se sretne jedna odlična generacija koja je igrala u Vojvodini i koja je napravila sjajne karijere i prenosila slavno ime ovog kluba. Jedva čekamo da zaigramo svi, glavni motiv je naravno humanitarni karakter ovog meča i nadam se da će navijači Vojvodine da nam pomognu da sakupimo što više sredstava za lečenje dece - rekao je Jovanović. 

Cena ulaznice za ovu humanitarnu manifestaciju iznosi 200 dinara. 

Humanitarna organizacija Jovana Simića ima za cilj da pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, kao i njihovim porodicama, pa je u prošlosti organizovala nekoliko velikih humanitarnih događaja. 

2024 © - Vesti online