Sreda 25.04.2018.
16:34
Vestionline, Tanjug

Nišlije poručuju: Već smo pobedili Partizan, znamo kako da ga napadnemo

M. Todorović
Detalj sa meča u Nišu kada je Radnički bio bolji od Partizana

- Idemo u Beograd da pokušamo da se nadigravamo sa Partizanom. Između ova dva tima nema puno tajni, mi smo napravili detaljnu analizu pred meč i nadam se da ćemo uspeti da iskoristimo njihove mane. Mi znamo da su oni u finišu sezone više okrenuti revanšu polufinala Kupa protiv Čukaričkog, ali smo i svesni da će učiniti sve da nam se revanširaju za poraz koji smo im nedavno naneli u Nišu - rekao je Antić.

Prvotimac Nišlija Dušan Mičić smatra da Radnički može do pozitivnog rezultata u Humskoj.

- Vidim da mnogi pričaju o Voždovcu, Spartaku i ostalim rivalima koji nas čekaju do kraja šampionata, ali ja sam ubeđen da smo sposobni i da protiv Partizana ostvarimo pozitivan rezultat. Pobedili smo ih pre mesec i po dana i tada smo videli da možemo da se nosimo sa njima", rekao je Mičić.

Desni bek Nikola Aksentijević, nekadašnji član crno-belih, raduje se gostovanju u Humskoj.

- U Partizanu sam proveo lepe godine i volim kada imam priliku da igram protiv njega. Igraćemo na odličnom terenu, u pravoj fudbalskoj atmosferi i ubeđen sam da imamo kvalitet da ovaj meč završimo sa uzdignutim glavama. Odlično ih poznajemo, izanalizirali smo ih do tančina i znamo gde i kako treba da ih napadanemo - poručio je Aksentijević.

2024 © - Vesti online