Ponedeljak 23.04.2018.
08:28
E. V.

Ceca i JK ponovo na sudu: Pomirenje ni u snu

Instagram/craznatovic_official
Raspoložena: Ceca Ražnatović

- Ovo je bila medijacija, naravno bezuspešna. Nemam ništa novo da vam kažem. U sudnici je bilo civilizovano, pa kako bi drugačije i moglo. Mirenje između nas dve nikada neće uspeti. Nisu nam se susreli pogledi, niti imam nameru da se sa bilo kim gledam. Ja isključivo komuniciram sa sudijom, sa njom ne - kazala je Ceca nakon izlaska iz sudnice. Slično je ispričala i Karleuša koja je kazala da je bilo krajnje nezanimljivo.

- S moje strane je bilo civilizovano, mada je uvek tako. Ovog puta nisam bila napadnuta kao prošli put, zbog čega sam podnela krivičnu tužbu za napad na sudu. Imala sam advokata pored sebe, pa se verovatno nije usudila. Što se tiče pomirenja, ni s jedne strane nije bilo volje za tim - rekla je Karleuša.

Instagram/karleusastar
Ja sam uvek civilizovana: Jelena Karleuša ispred suda

Za razliku od prethodnog ročišta kada je u sudnici letelo perje, pa je moralo da reaguje obezbeđenje, obe su ovog puta rešene da ne prave cirkus. Tužbu je zbog uvreda i kleveta podnela Ceca i traži oko 3. 800 evra na ime duševne boli.

Kako stvari stoje sudovi će imati još pune ruke posla oko njih dve, jer ni jedna ni druga nemaju nameru da ustuknu ni za korak. Karleuša nastavlja sa javnim prozivkama na Cecin račun, a ona piše tužbe. Ruke zadovoljno trljaju samo advokati, jer svoje usluge papreno naplaćuju i dokle god se one budu prepucavale preko suda biće posla i za njih.

Tužba tužbu stiže

Najžešći estradni sukob dve pevačice datira još iz devedesetih godina prošlog veka kada je Karleuša rekla "da svu sve pevačice kurve", a Ceca se osetila prozvanom. U njeno ime reagovao je njen tadašnji suprug Željko Ražnatović Arkan koji je stao u odbranu svoje žene.

Međutim, to nije uplašilo Karleušu koja je između ostalog optužila koleginicu za smrt svog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande. Ceca je godinama ćutala, a film joj je pukao pre neku godinu kada je Karleuša u otvorenom pismu na Fejsbuku pored nje i Arkana potkačila i njenu decu.

Ona je tada presavila tabak i tužila Jelenu, a usledile su i druge tužbe. Svaki put kada Karleuša nešto kaže protiv nje, Ceca je tuži, i tako ukrug.

Rez pored uha

Ispred suda u sredu Ceca se pojavila sa pokupljenom kosom, a fotografi su uslikali precizan hirurški rez koji je imala pored uha. Po proceni stručnjaka ona je išla na fejslifting, iako ona tvrdi suprotno. Ceca je rekla da nema nameru da se bavi tračevima jer kada bi samo demantovala ono što se piše po novinama o njoj po ceo dan bi samo pisala demante. Međutim, u četvrtak ispred suda se ipak pojavila sa spuštenom kosom koja je pokrivala ožiljak pored uha.

2024 © - Vesti online