Petak 23.07.2010.
03:19
Kurir

Katarina neće sa Nikolinom

Neču sa njom: Nikolina Pišek i Katarina Radivojević


 

Srpska glumica je od četvorice reditelja izričito tražila da ne deli scene sa hrvatskom voditeljkom i da eventualne zajedničke kadrove snimaju odvojeno, pa da ih kasnije montiraju.

- Nije tajna da prema Katarini postoji animozitet pojedinih kolega, a šuška se da je “ne miriše” ni Jelena Veljača, glumica i producent serije, koja je navodno zaslužna što će Pišekova igrati u drugoj sezoni. Reditelji su na teškim mukama, jer srpska glumica tumači glavni lik, pa poslednjih dana traže rešenje kako bi zadovoljili obe strane - priča izvor Kurira.

Kada smo pozvali atraktivnu Nikolinu, nije je preterano iznenadilo naše pitanje o neslaganju s Radivojevićevom:

- Snimanje još nije počelo, pa se nas dve nismo ni srele. Inače, moje scene treba da se snimaju u septembru, pa ćemo videti tada šta će biti - rekla je voditeljka i novopečena glumica za Kurir, dok je Katarina izjavila kako po scenariju (više) nema scene sa Pišekovom:

- Nije tačno da sam tražila da Nikolina i ja ne snimamo zajedničke scene, a to se neće desiti jer po scenariju nemamo zajedničke scene - kaže Zone.
Ostaje pitanje da li će se njih dve sresti prsa u prsa u nekoj sceni serije. Verujemo da muški deo publike ne bi imao ništa protiv.

2024 © - Vesti online