Petak 20.04.2018.
18:54
Vestionline

Alimpijević: Mega je nezgodna ekipa

M. Todorović - Vesti
Dobro poznaje subornjeg protivnika: Dušan Alimpijević

- Ovo će nam biti treći susret ove sezone, i sa te strane se dobro poznajemo. Izuzetno nezgodna ekipa, koja je i pored podmlađenog sastava sačuvala osnovne karakteristike svoje igre. Igraju i dalje sa velikom energijom, agresivno u fazi napada, zato sa naše strane, moramo da odigramo maksimalno skoncentrisano, kako bismo došli do pobede - rekao je trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević za sajt crveno-belih.

Dejan Davidovac je istakao da je ovo veoma važna utakmica za Zvezdu.

- Igrali smo već sa ekipom Mege, znamo njihove kvalitete, i ovo je važna utakmica za nas, jer igramo protiv tima koji igra brzo, sa mnogo poleta i agresivnosti, posebno u napadu. Nama je ovaj meč važan i zbog raspleta u grupi A, ali i kako bismo nastavili sa pobedama u domaćem prvenstvu - istakao je Davidovac.

Meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić", a cene karata ostaju iste kada su u pitanju utakmice grupne faze Superlige. Tribine koštaju 200 dinara, parter 400 dinara, a ulaznice se mogu kupiti u poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajni dvorane od 18 časova do početka utakmice.

2024 © - Vesti online