Petak 20.04.2018.
16:37
Vestionline, Tanjug

Milojević pred gostovanje Radničkom: Imamo samo tri boda više od Partizana

M. Todorović - Vesti
Nema opuštanja do kraja šampionata: Vladan Milojević

- Sve ekipe u plej-ofu zaslužuju poštovanje. Niš ima dobre navijače koji bodre svoj klub i nikada nije jednostavno igrati tamo. Radnički pokazuje iz nedelje u nedelju kontinuitet, to je ekipa koja se bori za Evropu. U ovom sistemu takmicenja sve ekipe imaju šanse jer bodovna razlika nije velika, u opticaju je još 18 bodova. Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje moguće", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Izuzev suspendovanog Mičela Donalda, zbog crvenog kartona u prošlom kolu protiv Partizana (2:1), Milojević računa na sve ostale igrače.

- Dobio je dve utakmice, ako su to pravila, onda u redu. Ne opravdavam takav gest, to je bilo potpuno nepotrebno, ali dobro. To je nešto na šta ne mogu da utičem.

Prema njegovim rečima još uvek ima dileme oko startne postave i da mu je teško što pojedince mora da izostavi iz protokola. Milojević je na zanimljiv način objasnio kako gleda na veliku prednost od devet bodova u odnosu na prvog pratioca Partizan.

- Kad i ako matematički osvojimo titulu, čak ni tada neću dozvoliti opuštanje. Dok god traje prvenstvo, dok budemo u trenažnom procesu i takmičarskom ciklusu, nema opuštanja. Imamo samo tri boda više od večitog rivala, rekao sam da smo mi u svojim glavama napravili mini-tabelu i na kraju ćemo podvući crtu.

Ponovio je i da nije opterećen suđenjem u Superlige, istakavši da postoji tenzija kako se bliži kraj šampionata.

- Raste tenzija i svi imaju neke ciljeve. Tako nije samo u Srbiji, vidimo i u drugim zemljama. Ostalo je još šest utakmica, mnogo toga se odlučuje i nervoza je razumljiva - zaključio je Milojević.

Utakmica drugog kola plej-ofa između Radničkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 sati na niškom "Čairu".

2024 © - Vesti online