Petak 20.04.2018.
12:46
Vestionline, mozzartsport.com

Povlačenje Arsena Vengera - fudbalska vest dana

Epa/ Maxim Shipenkov
Odlazak Arsena Vengera iz Arsenala na kraju sezone je fudbalska vest dana 

Mnogi bivši i sadašnji fudbaleri odaju mu priznanje za sve što je uradio, a među njima je Geri Nevil, koji je na "Tviteru" priznao da je dominantni Arsenal iz 1998. godine naterao Mančester junajted da promeni stil igre. 

- Arsen Venger je izgradio najbolje timove protiv kojih sam igrao fubal u Engleskoj. Njegov tim iz 1998. godine je bio fenomenalan. Najveći kompliment koji možete da mu date je činjenica da smo morali da promenimo način fudbala koji smo igrali do tada. Venger je zaslužio da u nedeljama koje slede, a do kraja sezone, bude ispraćen na najlepši mogući način - napisao je Nevil. 

I Sesk Fabregas je odao priznanje nekadašnjem učitelju, koji ga je kao tinejdžera doveo iz Barselone i lansirao na Ostrvu. 

- Vau, nikada ne bih očekivao ovo, ali i ova odluka pokazuje dostojanstvo i klasu tog čoveka. Nikada neću zaboraviti njegove savete i podršku, način na koji se ophodio prema meni. Imao je veru u mene od prvog dana i dosta toga mu dugujem. Bio mi je kao otac, uvek me je gurao iznad granica nemogućeg. Arsene, zaslužuješ svo poštovanje i sreću ovog sveta - napisao je Fabregas. 

2024 © - Vesti online