Četvrtak 19.04.2018.
13:07
Tanjug, Vestionline

Vučević primio odbojkaše Vojvodine: Hvala šampioni

facebook.com/Odbojkaški klub Vojvodina
Šampioni: Odbojkaši Vojvodine

- U ime grada Novog Sada i u lično ime, želim da čestitam klubu na drugoj uzastopnoj tituli, ali pre svega na sportskom duhu, odnosu prema igri i protivniku na terenu. Svi smo bili ponosni na držanje ekipe i na borbu u Novom Pazaru, ali i u Novom Sadu. Mislim da je ovo veliki uspeh i da je još jednom potvrđeno da je Novi Sad grad odbojke - rekao je Vučević.

On je dodao da je koncepcija jakog sponzorskog pula i ozbiljnog pristupa celoj sezoni dala dobar rezultat.

- Nije se jurišalo samo na kupovinu igrača, nego se kontinuirano vodi računa o svim kategorijama. To je jedan zalog za budućnost, ovo je mlad tim, igrači će tek napredovati, a neki od njih će, siguran sam, biti i nosioci naše reprezentacije. Isto tako, rezultate daje i ulaganje u infrastrukturu, obezbeđivanje dobrih uslova, pa očekujemo da uprava, stručni štab i igrači idu još dalje u svojim planovima.

Predsednik Upravnog odbora Vojvodine Dragoljub Zbiljić zahvalio se Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Vučeviću na podršci, kao i svima koji su podržali projekat.

- Ovo je ozbiljan rezultat i temelj za neke buduće velike evropske utakmice. Sigurni smo u sebe i sa puno samopuzdanja spremaćemo se za novu sezonu. Želimo da igramo Ligu šampiona i organizujemo velike mečeve u Novom Sadu - izjavio je Zbiljić.

Kapiten OK Vojvodina Čedomir Stanković kratko je istakao da se nakon proslave zaboravlja titula jer brzo slede novi izazovi. Stručni štab i ekipa Vojvodine su od klupskih prostorija do Gradske kuće prošetali kako bi ih građani pozdravili posle osvajanja titule.

2024 © - Vesti online