Sreda 18.04.2018.
11:54
Vestionline

"Nisam je tukao, modrice su od anticelulit masaže"

N. Đurović
Nataša i Luka

U intervjuu za "Blic" Luka Lazukić je ispričao svoju verziju događaja.

On tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac i da ona tog jutra kada je izašao iz stana nije imala posekotinu na licu, ni modrice na telu. 

- Sve se dogodilo oko 4 sata ujutru, nakon što sam se vratio kući motorom - rekao je Luka, priznajući i da je popio nekoliko alkoholnih pića.

- Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni, pa fizički napad. Udarala me je po telu. Samo sam je sklonio i pokušao da pričam s njom - otkrio je biznismen.

Navodno i on ima povrede, ali nije želeo da ih pokaže kao Nataša javnosti, već će njih videti "oni koji treba da ih vide".

- Ja sam oko 9.45 poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede -tvrdi on, iako je Nataša neposredno nakon njegovog odlaska otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede po telu (modrice) i posekotina na obrazu.

- Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita.

Luki je postavljeno pitanje kako je moguće da pevačica ima modrice i po nadlaktici, odnosno na mestu gde celulita nema i da li možda tvrdi da je povrede nanela sama sebi.

- Zašto je to nemoguće?! Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već i za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu. Ona je spremna na sve.

Lazukić kaže da su problemi počeli da se javljaju kada se medeni mesec završio i kada je on poželeo da situaciji priđe "racionalnije"- "da povedu malo računa o novcu".

On tvrdi da je novca bilo, ali da prosto nisu mogle da se plaćaju i "Ibice i renoviranje salaše i svi njeni hirovi".

Luka je prokomentarisao da Nataša zna njegovu šifru od telefona i da on ništa nije krio od nje i da poruke "nedostaješ mi" i "jedva čekam da te vidim" šalje i poslovnim partnerima.

- Nemam devojku sa strane, niti sam varao svoju ženu. Samim tim što ima moju šifru, znači da ništa ne krijem od nje.

I za kraj ispovesti, Luka kaže da osuđuje porodično nasilje i nasilje nad ženama, ali i da više osuđuje lažne prijave radi koristoljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve nasilja.

2024 © - Vesti online