Utorak 17.04.2018.
14:30
Tanjug, Vestionline

Alimpijević: Enis sebe stavio ispred tima

EPA-EFE/ANDREJ ČUKIĆ
Objasnio: Dušan Alimpijević

- Enis se nije najbolje uklopio u sistem kluba, koji u skladu sa ambicijama uvek stavlja kolektiv ispred individualnog učinka. On je veliki profesionalac i već je pronašao novi klub, a u Španiji jedva čekaju takve igrače - izjavio je Alimpijević na konferenciji za medije u prostorijama Košarkašog saveza Srbije. 

Prema njegovim rečima, dolazak dvojice igrača iz FMP-a Alekse Radanova i Filipa Čovića je u skladu sa ambicijama kluba, koji želi da odbrani trofej u Superligi, ali ne zaboravlja da i drugi klubovi imaju slične pretenzije. 

- Crvena zvezda ulazi u ovo takmičenja sa namerom da ga osvoji, ali u druge ekipe žele da dođu do tog cilja. Pre svih Partizan, koji je u prethodnom periodu pokazao da ima osnova da se bori za trofej - rekao je Alimpijević.

Trener crveno-belih je otkrio i da će status iskusnog Milka Bjelice biti poznat naredna dva dana, ali nije krio da je u pojedinim utakmicama očekivao više od igrača koji je 10 godina u nizu igrao Evroligu.  Crvena zvezda takmičenje u Superligi počinje sutra protiv Mladosti iz Zemuna u hali "Aleksandar Nikolić". 

2024 © - Vesti online