Nedelja 15.04.2018.
13:33
Tanjug, Vestionline

"Život dajem da nisu više želeli pobedu od nas"

M. Todorović - Vesti
Ognjen Ožegović u sendviču Mičela Donalda i Damjana le Taleka

- Loše smo počeli utakmicu, nismo uspeli da ostvarimo igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću želju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da niko nisu imali veću od nas - izjavio je Ožegović za klupski sajt.

Napadača crno-belih kaže da je teško bilo vratiti se u igru posle dva brza gola, ali i navodi da ni sreća nije bila na strani njegovog tima, kako ističe, možda i zato što se nije zaslužila.

- Splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta uticao je da primimo golove posle kojih je bilo teško izdići se. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati. Ipak, sreća nije bila na našoj strani, kao u slučaju slobodnog udarca Zorana Tošića, za koga mi je žao što duže nije igrao, ali mislim da je negde nismo ni zaslužili - rekao je Ožegović.

Odbrambeni fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić samokritično ističe da je igra crno-belih u prvom poluvremenu bila ispod svakog nivoa, ali da nema okretanja nazad, već u budućnost i utakmici protiv Čukaričkog u kupu.

- Sami sebe smo pobedili. Nismo ušli u utakmicu kako treba i jednostavno smo svi igrali ispod nivoa, a prvo krećem od sebe. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali je već bilo kasno jer su nas presekla dva gola. Vreme ne mogu da vratim, a od kuknjave nema ništa. Koliko god da je teško, moramo se okrenuti ka Čukaričkom - rekao je Miletić.

2024 © - Vesti online