Ponedeljak 16.04.2018.
00:56
Z. Marjanović - Vesti

Svetskog rata neće biti!

EPA
Košmar na javi: Ruševine u sirijskom gradu Duma

- Jeste velika kriza i mnogi u svetu misle da je samo pitanje trenutka kad će buknuti sukob, ali rata neće biti. Istina, velika je tenzija, ali sada je veći problem, posebno za Vašington, kako da iz ove situacije izađe neokaljanog obraza. Zato, vidim da će biti nekih ograničenih bombardovanja Sirije kako bi se građanima SAD zamazale oči, ali do rata neće doći. Sve ostalo će biti u sferi hladnog rata između Amerike i Velike Britanije sa jedne stane i Rusije sa druge strane.

Ako Rade Živanović u svojim vizijama ne vidi megdan dve najmoćnije vojne sile na planeti, pitanje je koji su to događaji u svetu koji će obeležiti period pred nama.

- To što se trenutno dešava oko Sirije daje priliku i prostor teroristima da se organizuju za predstojeće napade koji će ove godine biti najubitačniji u Francuskoj, Belgiji, Holandiji i Rusiji. Meseci koji nam predstoje, nakon završetka krize oko Sirije, biće u znaku krvavih terorističkih akcija. Da ne izostavim, u svetu će doći do velikih zemljotresa, poplava i drugih elementarnih nepogoda koji će odneti ogroman broj života. To je ono što ja vidim - ističe za "Vesti" Rade Živanović.

Vrelo leto

Interesantno je čuti kako Rade Živanović vidi događanja u Srbiji.
- Prvo, ne vidim nikavu fizičku opasnost po predsednika Aleksandra Vučića, niti neka ratna dešvanja u kojima će učestvovati Srbija, ali vidim da će se SNS podeliti, kao nekadašnji DOS, u tri frakcije - jednu će predvoditi žena, koja je i trenutno u vlasti i koja često bode oči i ljudima u vlasti i narodu Srbije, drugu će predvoditi osnivač SNS, a treća će ostati uz Vučića. Vidim dosta mafijaških ubistava, a znatno će biti povećano i porodično nasilje sa mnogo žrtava. Nažalost, vidim da će Kosovo formirati svoju vojsku, ali i to da će leto pred nama biti jedno od najtoplijih do sada i da će temperatura prelaziti i 45 stepeni Celzijusovih. Ustalom, sve ovo što sam nagovestio lako će biti provereno u najskorijoj budućnosti.

youtube.com/Top 10 Adria
Baba Vanga

Osveta preko velike vode

Jedna od najpoznatijih balkanskih proročica Bugarka Vangelija Dimitrova je preminula pre 22 godine, ali je u amanet ostavila razna predviđanja. Slepa vidovnjakinja je, navodno, imala uvid u daleku budućnost i godine nakon 4500!

Baba Vanga je upozoravala da će se čovečanstvo 2010. godine suočiti sa Trećim svetskim ratom. Skeptici su brže-bolje na internetu obelodanili kako ona nikad nije imala mistične moći, jer je pogrešila u računici. Mnogi njeni sledbenici ne slažu se sa ovim tvrdnjama, jer kažu da je globalni okršaj zapravo tada i počeo, samo se vodi pod maskama, ali ne zadugo.

Nemac Alojz Irlmajer je još pedesetih godina prošlog veka u pauzama kopanja bunara predviđao planeti koban svetski sukob. Verovao je da će njegova kolevka biti Bliski istok:

"Svi će pozivati na mir, Šalom! Tada će se dogoditi rat na Bliskom istoku. Nastaće naglo, a velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu. Situacija će biti napeta. Na Balkanu biće zapaljena varnica. Vidim "nekog velikog" kako pada, dok krvavi bodež leži pored njega. Dva čoveka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od drugih ljudi. Mislim da će se ovo desiti na Balkanskom poluostrvu, ali ne mogu da tvrdim. Osveta odmah dolazi preko velike vode. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi, žuti zmaj napada istovremeno Aljasku i Kanadu ali bezuspešno", navodi sajt mešagetoeagle.com.

Irlmajer je tvrdio da je siguran u sveopšti obračun, ali da ne može sa sigurnošću da kaže datum kada će početi. Navodio je da će se znaci ukazati na nebu i da će ih videti milioni ljudi. Rat će, kako je obelodanio, početi jedne kišne noći ubrzo nakon žetve...

Oni koji proučavaju delo francuskog lekara, astrologa i proroka Nostradamusa kažu da je on ukazao na mogućnost Armagedona. Najhladnija predviđanja iz knjige "Les Propheties" koji mnogi tumače kao opis Trećeg svetskog rata kažu: "Veliki rat počinje u Francuskoj i cela Evropa će biti napadnuta, to će biti mračan period za sve, a onda će napokon nastupiti mir, ali nakratko. Rat počinje između dve velike svetske sile i trajaće 27 godina."
 

2024 © - Vesti online