Subota 14.04.2018.
17:28 >> 20:46h
Vestionline

Zvezda hladi šampanjac: Radonjić i Pešić srušili očajni Partizan za +9

M. Todorović - Vesti
Aleksandar Pešić vara Vladimir Stojkovića za drugi gol crveno-belih

Četa Vladana Milojevića održala je lekciju komšijama, pogotovo u prvih 45 minuta. Vladimir Stojković je mogao da bude prezadovoljan što su samo dve lopte završile u njegovoj mreži. Crno-beli su bili beskrvni, jalovi, katastrofalni, a s druge strane, domaćin je "plesao" na terenu. Ceo posao lider Super lige je uradio za tri minuta.

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 2:1 (2:0)

Strelci: 1:0 Radonjić u 18, 2:0 Pešić u 21, 2:1 Ožegović iz penala u 90+8. minutu. Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 25.000. Sudija: Danilo Grujić

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Krstičić, Jovičić, Srnić 8od 90. Adžić), El Fardu, Radonjić (od 80. Donald), Pešić.
PARTIZAN: Stojković, Vulićević, N.R. Miletić, Marković, N.G. Miletić, Đerlek (od 52. Tošić), Pantić, Zdjelar, Janković, Ožegović, Tavamba (od 80 Ivanović).

Prvo je Nemanja Radonjić sjajnim udarcem sa ivice šensneasterca uz pomoć stative zatresao mrežu Partizana, da bi tri minuta kasnije Pešić postigao novi gol. Tada je bilo jasno da će domaćin da slavi. U nastavku, jalova četa Miroslava Đukića je nešto pokušavala, ali je u tek u finišu posle penala uspeo da stigne do utešnog gola.

Strelac je bio Ognjen Ožegović, a pre toga je Tošić pogodio stativu posle slobodnog udarca, a u gužvi sudija Grujić je pokazao na belu tačku. Posle pogotka napadača crno-belih došlo je do gužve, a crvene kartone su dobili Mičel Donald i Sejduba Suma.

Meč su obeležili huligani bakljadama, a meč je bio prekinut u 66. minutu kada su navijača Partizana na južnoj tribini gađali pristalice crveno-belih na zapadu. Ipak, situacija se smirila, a crveno-beli su lako sačuvali prednost.

Matematički, crveno-belima fale još tri pobede u preostalih šest kola i samo čudo može da se dogodi sa Zvezda ne osvoji titulu. Posle dva remija u ovoj sezoni, ovo je prva pobeda crveno-belih nad ljutim rivalom i klub iz Ljutice Bogdana već može da razmišlja o narednoj sezoni i pohodu na Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+10. minut - Utakmica je završena.

90+8. minut - GOOOL, Ožegović je siguran, Partizan smanjuje, ali je pitanje da li ima vremena za nešto više. Crveni karton je dobio Mičel Donald i Sejduba Suma posle gužve.

90+7. minut - Penal za Partizan posle šuta Tošića, Borjan je odbio u stativu, a u gužbi oboren je jedan igrač Partizana. Grujić je pkazao na belu tačku.
88. minut - Pokušao je Zoran Tošić iz slobodnog udarca, ali je Milan Borjan maestralno regovao.
71. minut - Situacija se smirila posle pet minuta prekida.

66. minut - Derbi je prekinut zvog haosa na zapadnoj i južnoj tribini. Navijači Partizana gađaju Zvezdine prostalice bakljama. Sudija Grujić je prekinuo meč.

58. minut - Nema uzbuđenja u nastavku meča. Partizan pokušava, ali jalovo.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45+1. minut - Gotovo je prvo poluvreme. Zvezda ima sigurnih 2:0.

44. minut - Kontra Zvezde, Pešić je centrirao a Ben je umalo opet savladao Stojkovića.

39. minut - Konačno nešto i od Partizana, Ožegović je pokušao, ali je Borjan bio na pravom mestu.

30. minut - Nova šansa za Radonjića, ali Stojković ovaj put na pravom mestu. Domaćin u naletu, crno-beli nikako da izađu iz šoka, bezopasni su, izgubljeno deluju izabranici Miroslava Đukića.
29. minut - Ben je imao dobru priliku iz slobodnog udarca sa 20 metara, ali je loše šutirao napada sa Komorskih Ostrva. Zvezda napada, Partizan u nokdaunu.

21. minut - GOOOL, Aleksandar Pešić postiže novi gol za Zvezdu. Šok za crno-bele.

18. minut  - GOOOL, Nemanja Radonjić dovodi Zvezdu u vođstvo, lep udarac krila crveno-belih. Sa oko 17 metara od stative Radonjić matira Stojkovića. Vodi Zvezda.

17. minut - Srnić je bio u dobroj prilici, ali je loše zahvatio loptu glavom pa nije bilo opasnosti po gol Stojkovića.
15. minut - Oprezno na obe strane, bez prilika za gol.
5. minut - Zvezda bolja na startu meča, ali nema opasnosti po gol Stojkovića.
1. minut - Utakmica je počela.
Na Marakani oko 25.000 gledalaca. Nekada se tražila karta više, sada najveći stadion zvrji prazan.

Vladan Milojević je izveo sastav bez povređenog Vujadina Savića, dok je Miroslav Đukić iznenadio sa Đerlekom koji je dobio šansu pre Zorana Tošića.

2024 © - Vesti online