Četvrtak 12.04.2018.
07:10
B. Miličić - Vesti

Spremni za plej-of

B. Miličić
Dejan Radonjić (u sredini) pred nemačkim novinarima

- Bio sam iznenađen pozivom Marka Pešića, glavnog menadžera KK Bajern, ali smo se vrlo brzo o svemu dogovorili i našli zajednički jezik. Nisam imao mnogo vremena da detaljnije analiziram ekipu, ali sam se i za kratko vreme treninga i odigranih utakmica uverio da tim ima veliki potencijal. Naš cilj u ovom trenutku je da se što bolje pripremimo za plej-of i da spremno dočekamo završnicu prvenstva, da se borimo za titulu. Na tome ćemo raditi svakodnevno - istakao je Radonjić.

Odgovarajući na pitanja novinara "o svemu i svačemu", on je istakao da mu je namera bila da trenersku karijeru nastavi u inostranstvu, da za fudbal nije mnogo zainteresovan, pošto je košarka njegova glavna preokupacija.

Zbog toga je u trenerskom radu sa ekipom Bajerna spreman na veliki rad i potpunu posvećenost, što je jedini put do dobrih rezultata. Pomenuo je i da će sa igračima da komunicira na engleskom jeziku, da mu ovaj tim nije u celosti nepoznat, pošto su Stefan Jović i Majk Cirbes bili njegovi učenici u Crvenoj zvezdi.

Propao plan o Americi

Dejan Radonjić je nemačkim novinarima rekao da je posle odlaska iz Crvene zvezde planirao da se godinu dana odmara od trenerskog posla, ali je imao nameru da ode u Ameriku i tamo provede neko vreme. Međutim, zbog majčine smrti sve se promenilo, pa je propao i plan odlaska u Ameriku. Novinarima je rekao i da je oženjen, da ima dvoje odrasle dece, sina i ćerku i da ovih dana u Minhen dolazi njegova supruga, koja će s njim biti u hotelu, gde mu je privremeni smeštaj.



 

2024 © - Vesti online