Sreda 11.04.2018.
17:00
Vestionline

I stadion Budućnosti bi bio mali: Nezapamćeno interesovanje u Podgorici za finale ABA lige

M. Todorović
Slede mečevi pred punim tribinama "Morače": Duel Roečstija i Ivanovića

Posle dva finalna meča između Crvene zvezde i Budućnosti rezultat je 1:1, a naredna dva duela će se igrati u petak (20 časova) i subotu (21) u Podgorici. Sva je prilika da će dvorana "Morača" biti mala da primi sve ljubitelje košarke. To su potvrdili iz Budućnosti saopštenjem koje su objavili na svojoj Fejsbuk stranici. Saopštenje prenosimo u celosti:

- Za utakmicu KK Budućnost VOLI – Crvena zvezda vlada nezapamćeno interesovanje koje prevazilazi sva dosadašnja iskustva. Klubu se sa upitima za rezervacije karata i uplatama na žiro račun do sada obratilo preko 8.000 građana, očekivano je da će trebovanje karata dostići cifru od preko 10.000, a sva se odnose na komplet karata za obe utakmice. Imajući u vidu 300 godišnjih karata (koje su vlasnici istih kupili na početku sezone), kao i 1.200 karata za firme - sponzore Kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici.

KK Budućnost VOLI će pokušati da izađe u susret u skladu sa mogućnostima i u toku sutrašnjeg dana informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC "Morača", što će biti vrlo teško. Na osnovu trenutne potražnje izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču KK Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici! 
Ovim putem koristimo priliku da uputimo poruku navijačima Crvene zvezde da zbog lične bezbednosti ne unose na utakmicu navijačke rekvizite i obeležja Kluba. Klub se zahvaljuje svojim vernim navijačima, sa žaljenjem zbog toga što realne mogućnosti ne dozvoljavaju da svi koji žele bodre svoj tim sa tribina SC "Morača".

2024 © - Vesti online