Sreda 11.04.2018.
18:00
A. V. - Vesti - Foto: Vesti

Hvala našim anđelima čuvarima

Vesti
Ljiljana i Aleksandar Čolić

Nedavno im je iz Kanade od članova Udruženja srpske bratske pomoći i njihovog predsednika Branislava Baneta Živanovića pristigla donacija od 300 dolara, a njihov redovni dobročinitelj Dragan Mirković doneo im je 50 evra, kao i tri kutije neophodnog koenzima Q10.

- Kako se zahvaliti na takvoj dobroti? Ovo je već ko zna koji put da nam pomaže i Udruženje iz Kanade, kao i gospodin Mirković. To su naši anđeli čuvari. Ja ne znam šta bismo mi radili bez njih. Svaki put kada dobijem pomoć meni krenu suze - iskreno će za "Vesti" Ljiljana Čolić.

Ona ističe da su i Bane Živanović i Dragan Mirković uvek puni toplih reči podrške što joj nekad znači i više od pomoći.

- Da su nam rod rođeni, pa ne bi tako mislili na nas. Brinu, redovno zovu da pitaju kako smo, da li nam je nešto neophodno. Ja reči nemam. Mogu samo da im se zahvalim do neba i nazad. Želim im da ih Bog čuva i da im podari sreću, zdravlje i puno ljubavi. Bez vas ne bismo mogli - rekla je Ljiljana.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online