Sreda 11.04.2018.
11:15
Tanjug, Vestionline

"Pritisak na Zvezdi, mi nemamo šta da izgubimo"

EPA-EFE/ANDREJ ČUKIĆ
Danilo Pantić u duelu sa Slavoljubom Srnićem na prošlom večitom derbiju

- Derbi je uvek utakmica za sebe, pogotovo za nas koji smo ceo život ovde i osećamo sav pritisak javnosti. To je utakmica od velikog značaja koju je je jako lepo igrati i jedva čekam da počne. Pritisak je na njima, oni imaju šest bodova prednosti i moraju da ih brane, dok mi nemamo šta da izgubimo, a možemo da dobijemo mnogo - izjavio je novinarima Pantić u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Fudbaler koji igra na pozajmici iz Čelsija ne vidi veliku razliku između derbija i drugih utakmica.

- Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, samo što je sada naspram nas dobar protivnik. Svake godine se igra derbi, ništa novo, odmeriće se dve kvalitetne ekipe pa neka pobedi bolja - rekao je Pantić.

Mladi reprezentativac Srbije ne misli da je Zvezda slabija u odnosu na prošli derbi zbog odlaska Gelora Kange i Ričmonda Boaćija i ističe da će u subotu zaboraviti prijateljstvo sa Nemanjom Radonjićem.

- Igrači menjaju klubove. Kad Radonjić izađe na teren tu više nema prijateljstva, a samo je rezultat bitan. Očekujem otvorenu utakmicu i šanse na obe strane. Kome bude dan, taj će i pobediti - rekao je Pantić.

Utakmica prvog kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

2024 © - Vesti online