Utorak 10.04.2018.
16:45
Vestionline, informer.rs

"Novače, samo zovi, tu sam"

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
Boris Beker i Gbehard Fil Grič zajedno u loži Novaka Đokovića na Vimbldonu 2016. godine

Mnogi su pozdravili taj potez Đokovića, smatraju da je to početak vraćanja starih snaga u novi pohod u teniski vrh. Nekadašnji kondicioni trener srpskog asa Gebhard Fil Grič u intervjuu za Informer pozdravlja odluku da Vajda opet radi sa osvajačem 12 Grend slem turnira.

- Stvarno su opet zajedno? Nisam znao. Pa to je fantastično! Vajda je čovek sa neverovatnom energijom i može mnogo da pomogne Novaku - poručuje Grič za Informer i dodaje:

- Nismo se čuli ove godine, prošle smo često bili u kontaktu. Pričali smo o životnim stvarima. Pre svega smo prijatelji. Novak prvenstveno treba da odredi šta hoće i u kom pravcu će nastaviti karijeru. Mora da nađe svoj put. Pametan je i donosi dobre odluke. Da nije tako, ne bi postigao toliki uspeh.

- Stvarno su opet zajedno? Nisam znao. Pa to je fantastično! Vajda je čovek sa neverovatnom energijom i može mnogo da pomogne Novaku - poručuje Grič za Informer.

Mnogi za loše igre Novaka upiru prstom u Pepea Imaza.

- Videli smo se nekoliko puta i ne poznajem ga dobro. Mogu samo da kažem da mi se nikada nije mešao u posao i veoma je prijatan. Ne vidim ni koliko može da se meša u tenis.

Austrijski stručnjak bio je u Đokovićevom timu od maja 2009. do maja 2017, kada je osim sa njim, Novak završio saradnju sa Vajdom. Grič ne isključuje mogućnost da opet radi sa Novakom.

- O tome bismo morali da sednemo i porazgovaramo, kao i njegov i moj tim ljudi. Kao što sam rekao, Novak mi je prijatelj, na moju pomoć može da računa, tako da bih razmislio o povratku u tim ukoliko bi me zvao - jasan je austrijski stručnjak u izjavi za informer.rs. 

2024 © - Vesti online