Utorak 10.04.2018.
11:03
Vestionline

Ne plaši se smrti zbog lepote: Starleta klinički umrla tokom operacije

EPA/Nina Prommer
Hajdi Montag sa suprugom Spenserom Pratom

Hajdi je zakazala deset operacija u jednom danu, radila je korekciju grudi, isisavanje masnog tkiva iz brade... 

Njeno telo pretrpelo je tako snažan stres zbog zahvata da je njeno srce u jednom trenutku prestalo da kuca, piše "Paper magazine". 

"Spenser je pomislio da je kraj, da me je zauvek izgubio. Zvalo ga je moje obezbeđenje. Tako ozbiljan zahvat zahtevao je radikalne mere, imala sam odmah svu negu i pomoć medicinskog osoblja, sada sam odlično. Podsetila sam se na dane kada smo zbog svoje gluposti pristajala na razne operacije. Mislim da je ovome sada kraj ", ispričala je u Montag u intervjuu u kome je govorila i o lepoti majčinstva i radosti koju je otkrila kada je pre šest meseci rodila sina.

Ganer Ston je prvo zajedničko dete koje je dobila sa suprugom Spenserom Pratom. 

"Želim da ne ponovi naše greške, da raste mimo senki svojih roditelja", rekla je starleta koja je priznala da od kada je majka spava nikad manje. Prati ritam svoje bebe u svakom segmentu, noću spava svega dva, tri sata, ali potpuno uživa u novoj ulozi. 

"Ganer mi je dao neverovatnu snagu za koju nisam ni znala da posedujem. Oduvek sam želela porodicu, ali sada sam sasvim sigurna da je ovo bio pravi trenutak da Spenser i ja uplovimo u jedno novo poglavlje naših života", rekla je.

2019 © - Vesti online