Ponedeljak 09.04.2018.
20:59
Telegraf.rs, Vestionline

Karleuša i Dara objavile zajednički selfi i otkrile veliku tajnu

Z.K.Munja
Dara Bubamara se priprema za veliki koncert

Kao što je već poznato, Dara će 21. aprila održati veliki solistički koncert u Areni, a Jelena ju je u tome javno podržala.

Upravo zbog toga se već dugo spekuliše da li će se Karleuša pojaviti kao gošća na njenom koncertu, međutim, pevačice nisu želele da otkriju ni da li su se pomirile, ni da li će udružiti snage u Areni. Sve do sada.

Ratna sekira između Dare i Jelene je posle niza godina zakopana, a pao je i prvi zajednički selfi seksi plavuša!

I jedna i druga su na svojim profilima najavile spektakl, a Dara je konačno i zvanično saopštila da će Jelena Karleuša  biti gošća na njenom koncertu.

- Dragi moji, na moje veliko zadovoljstvo, a sigurna sam i vaše, došao je momenat da vam otkrijem jednu tajnu. Jelena Karleuša će biti moj gost na koncertu u Štark areni. Spektakl je zagarantovan! Jelena, hvala ti puno - napisala je Dara, a fotografija je dobila brdo lajkova i komentara.

Podsetimo kako je došlo do "istorijskog" pomirenja i šta je Dara tada izjavila:

- Nas dve nismo pričale, a onda, jednog dana, kad sam bila psihički loše, u krevetu sa temperaturom 40 i priključena na infuziju, upalim TV i vidim nju koja me podržava i hvali. Kao da joj je Bog šapnuo šta treba da kaže. Pokazala je da nema komplekse, ispala je pravi car i podigla me je iz kreveta - ispričala je Dara, posle čega je stupila u ponovni kontakt sa Jelenom.

2024 © - Vesti online